Referencer

Skrevet efter et besøg af Beat&Brøl:

Hårlev Bibliotek

”Dukkerne Beat og Brøl og DJ Dyr fik børnene på Hårlev Bibliotek til at brøle og rocke med til musikken og de var helt med på at hoppe og danse under discokuglens lys.

Rigtig fedt med elektronisk musik for både børn og voksne.”

Børnebibliotekar Lene Rasmussen


Holbæk Bibliotek

Beat og Brøl er en forfriskende tilbud for de mindste, hvor den elektroniske musik er i centrum.

Dukkerne Beat og Brøl, tog de mindste børn og deres forældre med til en verden med dyr og musik. Der blev brølet med løven Lars og hoppet med frøen Albert og danset vildt til sæbebobler.

Morten fangede både børn og voksne som havde valgt at komme til koncert en søndag eftermiddag på biblioteket og formåede at skabe en fin atmosfære, hvor både børn og voksne stadig smilede, da de gik ud af salen. 

Kan varmt anbefales!

Signe Johansson Jørgensen, Børnebibliotekar


Morsø Folkebibliotek

Beat og Brøl er et fedt musikalsk show for de yngste med electronica musikken i centrum.

Det var meget forfriskende med electronica til de yngste, som med det samme fangede rytmerne og de iørefaldende numre. Numre som gik lige i kroppen, og som flere gik og sang efter koncerten.

Publikum var med fra starten, rockede med til musikken, og levede sig ind i fortællingen om de forskellige dyr og deres lyde.

Morten fangede både børn og voksne ind i musikken fra første beat, og formåede at skabe en dejlig atmosfære i hele biblioteket. Kan varmt anbefales!

Karin Møller Jensen, Bibliotekar Morsø Folkebibliotek


Tårnby Hovedbibliotek

"Beat og Brøl var en stor succes på Tårnby Hovedbibliotek.

Der var instant connection mellem Morten og børnene, der gladelig både brølede og dansede med til de groovy dyrelydebeats. Bibliotekarerne havde faktisk selv svært ved at sidde stille ;-)"

Laura Michelsen, Bibliotekar Tårnby Hovedbibliotek


Nyborg Bibliotek

"Dyrelyde er jo altid godt, især når de er meget genkendelige, og Morten kombinerede dette med beats og melodistumper, der virkelig fængede børnene, og som alle straks kunne brøle, hoppe eller synge med på"

Børnebibliotekar Torben Bråe Olesen.


Svendborg Bibliotek

Beat & Brøl v. Morten Overgaard-Larsen lagde ud i cool stil på Svendborg Bibliotek - med en DJ-koncert for de yngste.

Det var vellyd - både det elektroniske, de mange iørefaldende melodier - og de seje grooves. Både piger og drenge var meget optagede af 'showet' - og det fungerede super med rytmiske lys, sæbebobler og Mortens gode sangstemme og sikre stikker.

Og godt tænkt, at Beat og Brøl var med som 'levende' figurer (dukker) - og interagerede med publikum, som både fik sunget, trommet og danset.

En super god og anderledes musikalsk oplevelse for det unge publikum - kan kun anbefales!

- Anne Bertram, Børnekulturkonsulent, Svendborg Bibliotek
      Molmusik - Søvej 2 A -5750 Ringe - 2985 2988 - CVR: 27869831