Referencer

Hadsten Bibliotek, Helena Sjørslev, Børnebibliotekar:

”Stjernekrigerne slår til igen” er en helt unik og særdeles vellykket oplevelse for alle små Star Wars-fans. Med stort engagement og nærvær leverede Morten og Jonas et brag af en koncert, så stemningen var sat til den efterfølgende workshop, hvor der med stor begejstring blev bygget lyssværd og øvet kampteknik. Børnene levede sig fuldstændigt ind i det opbyggede univers, og gav den derfor fuld gas da rollespillet for alvor tog fart, og de store slag skulle udkæmpes! Glæden ved at se de små stolte krigere med røde kinder og sved på panden var stor, og jeg giver derfor ”Stjernekrigerne” min varmeste anbefaling.


Claus Bjerregaard: Daglig leder Borgerforeningen Kulturhus Svendborg:

Vi har ved flere lejligheder benyttet Stjernekrigerne til at underholde

børn og voksne. Jonas og Morten er meget professionelle i deres tilgang,

og det mærkes tydeligt, at de formår at tage børnene alvorligt, samtidig

med at de beholder den ironiske distance. Deres show underholder både børn og voksne, og der er stor indragelse af publikum igennem sang og dans. Stjernekrigernes rekvisitter er en omtale værd i sig selv. DJ-pulten er

formet som R2D2, Yoda deltager aktivt i showet, Darth Vaders

karakteristiske åndedræt, dødsplaneten, skovplaneten, Wookier, Jedier,

Sith og alle de andre kendte figurer fra Star-Wars universet er med.

Det har altid været en fornøjelse at have Stjernekrigerne på scenen, og

jeg anbefaler dem varmt til ethvert arrangement i børnehøjde.


Nathalie B. Bang-Madsen – SFO leder Haahrs Skole, Svendborg:

”Når jeg siger ’Star’, så siger I ’Wars’: Star–Wars..”

Således blev vores ca. 90 børn i alderen 6 – 8 år ført ind i Starwars- universet.. Børnene var med fra start, hvilket også var den røde tråd hele vejen - at børnene var med til at kreere det fælles univers – skønt bundet op af fortælling og sange ud fra det gode og det onde. Billeder, farver, gentagelser, dans og en smittende indlevelse var alt sammen med til at inddrage børnene fuldt ud – både dem der allerede var starwars-kendere, men også dem der først lige stiftede bekendtskab her med. Et inspirerende og lærerigt show der mundede ud i en kæmpe kø om at få lavet lyssværd, - så hos os levede (og lever!) Starwars-universet længe..


Lene 0. B (Lærer og børnehaveklasseleder)

Tak for en rigtig god koncert i dag. Det var super godt og der var kun positive tilbagemeldinger fra børnene. De var meget engagerede og syntes det havde været så sjovt. Vi har mange drenge på årgangen, så det var bestemt noget, der tiltalte dem meget. De kender jo Star Wars universet fra film, legetøj m.m.

Her er nogle af deres bemærkninger:

· Det hele var rigtig godt!

· Sjovt at få lov til at komme op på scenen · Fedt at få lyssværd

· Dejligt at synge med

· Gode sange at synge med på

· Fedt band!


Christina Andersen Musikpædagog Svendborg Musikskole:

Jeg har overværet STAR WARS showet med Jonas Hellerstedt fra Dyr i Drift på Sundhøjskolen. De deltagende var 100 børn fra indskolingens 0. og 1. klasser.

Vi ankommer til Arenaen, hvor der er opstillet remedier og instrumenter, og bliver modtaget af to store mænd i Star Wars trøjer. Rundt om scenen ligger lyskæder og skaber stemning. Børnene er allerede fanget ind i universet, da musikken starter og stemningen er rigtig god. Børnene deltager opmærksomt og bliver præsenteret for den gode og den onde kraft, med tilhørende Lego figurer. Mange kender figurerne i forvejen og ved hvad de hedder. Der er en god vekslen mellem de siddende aktiviteter og sangene med bevægelse. Der bliver danset og sunget på livet løs og hele arrangementet slutter med produktion af jedi lyssværd. En rigtig god musikalsk oplevelse med god energi i børnehøjde.Odden Børneakademi SFO i forbindelse med Odsherred Børnemusikfestival. (Anne leder udtaler følgende):

De voksne kunne se, at børnene var meget optaget af jeres forestilling.

Børnene siger :

Dukken var god - den talte, men der var ingen af mændene, der bevægede munden.

Det var sjovt, at han spiste sit lyssværd. Det var godt det hele.

Det var god musik.

Menneskene var søde.

Det var dejlig højt.

Temaet var godt.

Gode trommer.

Det var sjovt at få lov til at komme op på scenen.

Det var de umiddelbare reaktioner....der var kun en, der sagde "Jeg synes, det var mærkeligt !!" :-)


Stjernekrigerne i Legoland:

Stjernekrigerne underholdt til Legolands store event ”Star Wars days” d. 18. og 19. juni 2011. Duoen spillede 4 shows på Legolands store eventscene. Inden bandet gik på var der flot opvarmning af legoland garden og 501st legions udklædte Star Wars characters.      Molmusik - Søvej 2 A -5750 Ringe - 2985 2988 - CVR: 27869831